12.10.2014 Vrh "B" 5 měsíců

12.10.2014 19:50

Tento víkend byl báječný.... :) V sobotu se přijeli ukázat dva bráškové Bhorgun a Brooger spolu s jejich moc milými páníky. Počasí dopřálo polní prochajdě, Chilli všem předvedla jak se chytají myšky, pravda, pak se ale o ni nechtěla podělit s ostatními, tudíž dostali všichni co se přiblížili, patřičně seřváno :D :D

5 jezevčíků si to šmárovalo cestou i necestou, a řeknu vám, byl to moc fajn pohled :) Bhorgun je velmi živý a rychlý pejsek, doprovodil i jinou smečku a poté byl navrácen (vyhoštěn z jejich zahrady) zpět... :D :D :D Brooger by z celého setkání tak rozpačitý, že neměl ani čas se venku vyčůrat a počkal hezky až domů :D :D

Zůstal stejný milý pohodář jako byl miminko, je to opravdu miláček. I na něj již došla řada na úpravu kožíšku a pracovala jsem na něj velmi, velmi dlouho, protože se ukázalo, že je celý "zadredovaný" od svých domácích procházek pod stromy se smůlou...Ojojoj!!! srst byla místy velmi lepkavá, byť suchá a rozčesaná, ale mnoho se s ní nedalo dělat, musely být použity místy i nůžky. I pacinky se tak zbavily nánosu a malému Broogerovi se nyní bude lépe běhat! :)

V neděli "oslavili" všichni z béček 5 měsíců, Bhorgunka a Broogera mám to štěstí vídávat. Malou Beribeu vídávám z foteček a její páneček mi pravidelně podává informace přes skype, takže ji mohu i vidět naživo , byť s časovým posunem devíti hodin. Je velmi aktivní, taková malá střela  :)

Z letního pobytu ve Francii se vrátil zpět domů do Německa Bardly Abon a jeho páneček mne velmi potešil milým telefonátem s novinkami. Abonek zažil spoustu zajímavých dnů ve volné přírodě, obklopen nejrůznějšími živočichy, i zákeřnou kozou ;-) Je to průzkumník a zahradník v jednom :)

Také on, jakožto poslední ze sourozenců, by nutně potřeboval sundat štěněcí kožíšek, aby prokoukla jeho barva a obnovila se srst. Ovšem mám k němu velmi daleko, Abonek bude muset navšívit nějaký salón!