12.9.2014 Vrh "B" 4 měsíce

21.09.2014 19:14

Béčka přezubují a tudíž koušou a koušou a koušou... všechno a do všeho, cokoli a kdykoli. A mléčné zoubky za to padají a ztrácejí se. Kdekoli :) A když už zoubky, tak i štěněcí kožíšek musí pryč a první přijel na úpravu srsti malý chlupatý Bhorgun. Protože je to štěňátko velice živé a neposedné, bylo potřeba trpělivosti a i přes jeho hlasové projevy, rozumějte zpěv a ukecanost :D jsme jej nakonec přeci jen přiměli k rezignaci :) Po trimování se z něj vyloupl úžasně krásný jezevčík, který nezapře své rodiče, zejména elegantní výraz své maminky, jinak je to celý tatínek :) Je opečováván milující rodinou a je vidět, že je to šťastný a spokojený psík. Majitelům Sylvě a Tomovi moc děkuji!

Malá čiperná Beribea působí v kanadské smečce jako živý element, je jí všude plno, je velmi kontaktní, přátelská a po mamince náruživá plavkyně :) Ve 3,5 měsících plave v hluboké vodě bez problémů, nebojí se střelby, a porvé odjela se svým pánečkem na ostrov na lov srnců. Jen okouknout situaci, víte ;-)

Brooger miluje procházky v přírodě se svou milou paničkou, chce za každou cenu sníst fotoaparát :) a já moc doufám, že nás také brzy potěší milou návštěvou na úpravu kožíšku.

Bardly Abon odcestoval s pánečky na svou chaloupku do Francie a zatím nemám novější zprávičky, takže o něm info později.