Plánovaný vrh "D"

16.02.2017 15:39

Po celý zimní čas panují třeskuté mrazy a sněhu je tolik, že bychom jej mohli vyvážet kamkoliv, kde se potřebují ochladit. A vypadá to, že ani v únoru se paní Zima ještě nevzdává. Až se k nám budou vracet čápi, doufám, že si vezmou teplé spodní prádlo, neb věřím, že tu stále ještě bude bílý sníh!!!  

Nu, a když už jsme u těch čápů, tak se nejpíš zastaví i u nás...Nevím, kolik těchto vítaných poslů nakonec přiletí, ale očekáváme opět početný vrh, sonografické počítání stále ukazovalo na 6 !!! miminek !!! Radostnou událost očekáváme v půlce března.

A nyní podrobněji:

maminkou se stane DAFFI Vormicelli (Aza)  a hrdým otcem králičí drsňáček C.I.B. a C.I.E. AMIR ARGI Yahaanel.

Tohoto čiperného pejska jsem zvolila pro jeho veselou a přátelskou povahu, pracovní vlohy a také pro jeho velikost - tedy spíše maličkost ;-) , je to drobný, ne však rachitický pes se středně silnou kostrou, pěknou stavbou těla, správnou mechanikou pohybu a elegantní hlavou. Při výběru krycího psa je pro mne velmi důležitý aspekt, kde pes vyrůstal, v jaké rodině žije. Amira znám prakticky od narození a vím, že pochází z velmi slušné rodiny. Doufám, že potomci zdědí po rodičích jen to nejlepší a najdou také ty nej pánečky :)

Rezervace štěňátka možná, přijímáme záznamy.

Krytí proběhlo dne 17.1.2017.

Březost potvrzena dne 13.2.2017.