Víkend 27.-28.2.2016

29.02.2016 17:01

Milá zpráva došla z Kanady, kde si fenka z vrhu "B" BERIBEA vyběhala na výstavě opět krásná ocenění, včetně, v pořadí již třetí, BEST OF BREED. Majitelům srdečně gratuluji a děkuji! Tradičně ji doprovázela její parťačka Čara, která si odnesla také cenné stuhy.               

V neděli jsme měli milou návštěvu kamarádky Markéty a její fenky Elišky. Procházka kolem laguny byla fajn, do té doby, než se malý Bruno, toho dne právě 5-ti měsíční, rozhodl nečekat na plavecký výcvik do léta a usoudil, že se na kachny musí podívat zblízka nejlépe ihned, páč v létě by už tam nemusely být...Předposlední únorový den si tedy malý otužilec poprvé okusil plavání, k mé veliké nelibosti, vzhledem k poměrně nízké teplotě. Nicméně, těší mne, že voda se mu natolik zalíbila, a chtěl se znovu ke kachnám na hladině přiblížit. To se mu už však díky mému včasnému zásahu nepovedlo :-) Je zřejmé, že zdědil lásku k vodě po mamince, která ještě v březosti s radostí nosila z vody kachní letku.

 Rozhodně apeluji na všechny majitele céčkového vrhu, zkontrolujte si rodokmeny Vašich miláčků, zda tam nemají někde v pokolení kachnu!!! :-D :-D