VRH "E" 7 týdnů

21.11.2017 20:22

Sedmý týden je obdobím vtiskávání...Ve vývoji štěňátek je to velice důležité, protože všechno co poznají, co se dosud naučí od své matky a ostatních členů smečky, si navždy zapamatují a to se promítne do jejich povah a dovedností. Tohle období nemůže být v žádném případě nahrazeno člověkem, sebevíc o štěňátko pečuje. Je to psí záležitost. Proto nikdy nepouštíme z rodného domova odchovánky před ukončeným 8.mým týdnem.

Naše "Ečka" si s tímto tedy lámat hlavičky nemusí, mají bezstarostné dětství a ještě si u nás pobudou. Ohrádky téměř padly, a mají prozkoumáno celé přízemí domu. Jejich babička Chilli a chůva Bruno na ně bedlivě dohlížejí. Maminka Api své potomky ještě občas kojí, ale hlavně si s nimi hodně hraje a učí je všem dovednostem. Chtěla jsem spíš napsat lumpárnám...  :) :) Azalínka štěníky občas očichá, ale drží se zpátky, jí se tito malí skřítečci netýkají :D :D

Štěňátka také už poznala spoustu milých dvounožců návštěvníků. Srdečně všem děkujeme za návštěvy a úúúúžasné dárečky!!! :)