18.10.2013 Chilli 51.den březosti

18.10.2013 17:23

V 7.týdnu březosti je Chilli stále při chuti do jídla a její velmi oblíbené činnosti jsou nyní spát, válet se, lenošit....a plnit žaludek, pochopitelně :D

Všechny tyto "práce" vykonává zodpovědně a důkladně. Usne téměř kdekoli a na čemkoli. Krmení se k její veliké radosti uskutečňuje již 4 x denně a k mému podivu se Chilli opět přeorientovala na granulky - nyní štěněcí. Nečiní jí potíže ani kombinace granulí s masem, či přílohou, ačkoli se toto často nedoporučuje. Inu,jak je libo, v mrazáku je ale stále k dispozici bohatý výběr masíčka, pro případ změny chuti. Důležité je, že fenka se cítí dobře.

Venku se její krok výrazně zpomalil, tedy, pokud jde pouze o běžné nudné venčení. Pokud sáhnu na píšťalku a obouvám holiny, její rychlost se ve vteřině znásobí :D (hérečka jedna!) Stále je schopna běhat a překonávat překážky i s kulatým bříškem, kondici má výbornou. Ovšem přeci jen ji raději brzdíme, abychom předešli možnému úrazu. Doma se opět promění v dokonalého lenocha s blaženým úsměvem na tlamičce ;-)