25.-27.10.2013 Slovenské úspěšné výstavní tažení

29.10.2013 14:08

Ve dnech 25.-27.10.2013 jsem s DAFFI VORMICELLI (Azalkou) absolvovala na Slovensku, v Bratislavě výstavní maraton.Byla to naše první zahraniční účast a začala v pátek Klubovou výstavou jezevčíků, kde se Aza předvedla ve třídě šampionů s pěkným výsledkem V1, CAC. Posuzoval p.Coufal.

V sobotu, na Mezinárodní výstavě DUO DANUBE CACIB, vyběhala opět ve tř. šampionů V1, CAC, CACIB a BOS!!! Rozhodčí p. Victor Lobakin byl při posuzování velmi důkladný a zároveň sympatický a jemný, zejména co kontroly zubů se týče. Jeho styl se mi velice líbil, profesionalita jak má být.

Nedělní maraton byl zakončen opět na MVP DUO DANUBE CACIB, taktéž ve tř. šampionů s krásným oceněním od p. rozhodčí M. Fidrichové V1, CAC, CACIB a opět BOS!!! Jupíí!!! :D

DAFFI VORMICELLI tak splnila všechny podmínky pro udělení titulu Šampion WUT !!! a zároveň odstartovala dráhu ke Slovenskému šampionovi. Přestože se celá akce zdařila nad rámec očekávání, stejně jsem byla myšlenkami doma u naší malé Chilli, která na mně s miminkama počkala :) Uf! Tak teď už "jen" porodit v naší CHS první-áčkový vrh na jedničku a budu přešťastná :)