30.10.2018 Narozeniny...

30.10.2018 18:11

Dnes slaví své 5.té !!! narozeniny malinká Api a její bratr Awester, stejně tak by je oslavila i jejich nezapomenutelná sestřička Allegra (Vendulka), všichni z rodu Varwara. První, jedineční a kouzelní. Milovaní takoví, jací jsou. Všem posílám velikou narozeninovou pusu. Je mi fuk, že některá tlamička je právě od hlíny a vůbec nepřipomíná černopáleného jezevčíka ;-) :) :) Miluji je a vždy milovat budu.

Opomenuty však nemohou být ani významné narozeninové dny Bruna, který 28.9.2018 dospěl do třetího roku a je z něj dospělý mladík s dobrým srdcem, či jeho maminky Daffi Vormicelli, jež dosáhla poprvé veteránského věku 8-mi let. Zdaleka však veteránku coby jezevčičí babičku nepřipomíná, je to fena ve vynikající kondici a působí jako věčné štěňátko. Oba mají naši nekonečnou lásku a péči, protože si ji prostě zaslouží.

Azalínka - Daffi Vormicelli spolu s pejskem z našeho chovu (Awester Varwara) budou v tiskové podobě rozveselovat prostory pedagogicko psychologické poradny pro děti v Olomouci. Děkujeme za skvělý výběr z našich fotografií :)