8.týden

26.12.2013 18:47

Den za dnem utíká a štěňátka jsou na světě již dva měsíce. Jejich současný život je plný her, skotačení, plnění bříšek a sladkého, bezstarostného spánku....Zároveň poznávají běžný chod domácnosti, setkávají se s hlučným vysavačem, zvukem řinčící kovové pokličky padající nešikovné paničce ;-) , a také již velmi dobře znají, že klíče v zámku znamenají příchod někoho domů :) Svým hlasitým projevem se dožadují otevření branky, aby mohla zkoumat další prostory a já si uvědomuji, že máme opravdu malý byt :(

( Pozn.: nutno zakoupit veliký dům. )

Chilli si sama reguluje odstavení štěňat a ještě sem tam ji vidím, že jim dává pít, ale jejich hlavní krmné dávky tvoří už převážně maso, přílohy i granulky.

Na první svátek vánoční absolvovala štěnda první opravdový výlet (na návštěvu k mým rodičům) a jízda autem nebude jejich problém, myslím, že si spojí cestování s bezva zážitky :) Celé odpoledne měla tak možnost poznávání něčeho nového, nových prostor a lidí, a protože byla tento rok velice hodná ;-) dostala spoustu dárků :)   (pochopitelně i dospělé fenky nebyly o nic ochuzeny!!!) Přiznávám, že všichni ochutnali i malinkatý kousek ořechových rohlíčků či perníčku...No...pro jednou... ;-)