Březen a duben 2016

04.05.2016 19:32

U nás se stále něco děje...a hup! najednou je tady květen a já zjištuji, že jsem tu dění z naší smečky nenapsala už hodně dlouho. Kam se nám poděly březnové a dubnové dny tak rychle?!?! Pravdou je, že život obohacený o malého psího kluka je poněkud náročnější na čas a skutečně se raději věnuji našim psům, než dlouhému sezení u pc. Nejen Bruno, ale všichni členové smečky mají své potřeby a tak se snažím jim vše potřebné dopřát. To především pohyb venku, zážitky (tedy otázkou je, zda jsou ony zážitky pak moje či jejich - adrenalin u nás je stále vysoký :-D ).

6-ti měsíční Bruno se měl možnost již podívat na psí výstavu, zkouknul "jak to chodí" , zkusil se projít po koberci a shledal, že tohle pro něj není žádný problém, že prý tohle zmákne levou zadní :-D :-D Je to malý sebevědomý suverén. A přičteme-li k tomu, že taková zkušenost mu vynesla i něco do žaludku, uznal, že výstavní dění ho bude bavit :-)

NVP Ostrava 9.4.2016 Bhorgun Varwara (Bruf) ve třídě pracovní s výsledkem : V1, CAC, Národní Vítěz a Best of Oposite Sex. Majitelům srdečně gratuluji.

Maminka a syn se sluní rádi

Chilli...nikdo z naší malé bandy se neumí zamazat tak, jako Chilli...