BŘEZOST POTVRZENA!!!! :)

26.09.2013 18:51

Dnes nám náš pan veterinář potvrdil 3 tlukoucí srdíčka a shledal fenečku naprosto v pořádku. Vše jak má být, velikost malých miminek 0,8 cm :)

Přikládám dopis Čendovi, otci našich štěňátek :

 

Milý Čendo! :)

v příloze ti posílám výsledek a následek ze dne 29.8. ;-) Jedno ze tří (0,8cm velikých) potomků :D

Prosím vyřiď svým pánečkům, že vetík dnes najisto potvrdil 3 malá embrya s bijícími srdíčky, u jednoho jsem zkoukla i žaludek a dále i jednu Chillískovu ledvinu :D :D :D :D

 V těchto dnech Chilli s námi moc nekomunikuje, a stále nám vyčítá, co že jsme jí to provedli :D , a já mám tím pádem dokonalý pocit viny.

Tento narušený vztah se snažím napravit hovězím vyšší jakosti a uplácet a uplácet a uplácet.... :D :D

Je to těžké, protože Chilli docela znatelně trpí nechutenstvím, jinak normálně žravá fena najednou odmítá jakoukoliv granuli, byť zamaskovanou v čemkoli. Takže bez remcání pobíhám mezi plotnou a řeznictvím, v naději, že dnes se nastávající mamince zalíbím a přijme mne na milost. Kuřecí srdíčka s rýží střídají hovězí kližka či kuřecí žaludky s vařenou mrkvičkou v lahodném vývaru, ryba se již rozmrazuje...mořská pochopitelně....

Dávkuji méně a raději častěji - třikrát denně, neb blinkání není fajn :(

V pondělí nechtěla téměř nic, držela jsem hladovku solidárně s ní. Dnes už její apetit je znatelně lepší a mně srdíčko plesá radostí, že jí chutná :) Co se týče běžného venčení (tzv. potřebný venčící okruh typu "vše splnit") je Chilli zcela proti. Nechce ani vyjít z domu, nejlépe by čůrala doma na koberec, to by se jí líbilo nejvíc, že prej v hotelu taky mohla...:D :D :D Zato pokud se jede na výlet na louku/pole/do lesa, najednou jí březost nebrání v tom, aby byla zase tím splašeným pakem, děsně táhne na vodítku a vyprovodí v lese kdejakou zvěř (tímto se dnešní veverce omlouvám).

Dnes je to 4 týdny, takže máme ještě dlouhý čas před sebou, ale budu ti, Čendíku , pravidelně podávat zprávičky ;-)

Měj se moc krásně a pozdravuj své páníky!!!!!!!

Teta Jana :D