E+E ....

14.05.2019 17:01

....E+E aneb Egira a Ebbara Varwara..To jsou holčičky z vrhu "E" vyrůstají spolu a daří se jim skvěle. Že jsou to fenky akční o tom není pochyb. Egi si již zkusila výlet dle vlastní trasy a pánečka tak velmi vystrašila svou dlouhodobou nepřítomností. Zaměstnala nejen Psího detektiva, ale vcelku slušnou řadu lidí na sociální síti a po několika hodinách byla nalezena. Uf...! Zatímco se Ebi svého pána spíše drží, Egi podniká výzvědné výlety i za ni. Na poli pracovním si obě fenky vedly znamenitě, v roce mají již složenou zkoušku z norování - ZN v plném počtu bodů, obě stejného času 11-ti vteřin. Bravo!

Dařilo se jim i na Jihočeské oblastní výstavě konané v Českých Budějovicích 2.3.2019 , Ebbara vyběhala Vítěze třídy pracovní a Egira Vítěze třídy - mezitřídy, bonusem pak ještě i Oblastního vítěze. Měly úžasné mladé slečny handlerky, jim patří veliký dík za veškerou přípravu, majiteli gratuluji. 

O měsíc později se zůčastnily Mezinárodní výstavy psů v Č. Budějovicích, a pod taktovkou polské rozhodčí A.Rogowské si odnesly fenky výsledné ohodnocení Egi  Výborná v třídě pracovní a Ebi VD v třídě otevřené. Podotýkám, že obě sestry jsou rázu králičího.

   Egira (vlevo) a Ebbara v náručích svých báječných handlerek, v pozadí úžasný psí kamarád beauceron Erik.

   Myslím, že jezevčice mají zato, že mu dělají bodyguarda :) :) :)

   Egira

   Egira, v pozadí Ebbara

    Ebbara